Industri & Offshore2019-02-06T12:00:06+00:00

Velkommen til Tore Olsen Produksjon,

en ledende leverandør av produkter til industri og offshore – med sponfraskillende metallbearbeiding som hovedvirksomhet.

Om Tore Olsen Produksjon

Bedriften har spesialisert seg innenfor sponfraskillende bearbeiding, Vi automatdreier i alle seriestørrelser med ulike materialkvaliteter, og har høy kompetanse innenfor CNC-maskinering, stansing, fresing og annen beslektet bearbeiding, samt induksjonslodding og robotsveising. Dette sammen med punktlig levering gjør oss til en allsidig og pålitelig underleverandør. Vi har gjennom førti år hatt et nært og godt samarbeide med ABB som også i dag er en stor kunde. Vi har inngått langsiktig JiT-avtale med flere store kunder. Vi er medlem av Sørlandsporten Teknologinettverk STN.

Vi mottar ordre på flere ulike nivåer fra våre kunder og samarbeidspartnere. I enkelte tilfeller får vi en prototyp på ønsket konstruksjon med angitte ønsker om tilpasning og bearbeiding, hvoretter vi foretar nødvendige beregninger og lager konstruksjonstegninger for godkjenning av oppdragsgiver. Vi produserer også komponenter basert på ferdige konstruksjonestegninger, som programmeres inn i våre avanserte CNC maskiner. Vår avanserte maskinpark gjør oss i stand til å påta oss mange ulike oppdrag, det være seg enkeltkomponenter i store serier eller mindre serier av kompliserte enheter.

Vårt råvarelager inneholder til enhver tid en anseelig mengde emner i ulike dimensjoner og materialtyper. Programmering av CNC-automater og flerspindelmaskiner foretaes av dyktige operatører. Mazak Multiplex er tilknyttet palettmagasin, som kontinuerlig mater maskinen med arbeidsstykker. Vår produksjonslinje er topp moderne og datastyrt. Maskinerte produkter kan overflatebehandles i zink-bad ved vår samarbeidende bedrift Tekno AS.

Under produksjonen foretas det fortløpende kvalitetskontroll for å sikre at produktene kan leveres med 0 avvik fra prototypen. Vi foretar også belastningskontroll av materialene for å sikre optimal kvalitet på de ferdige komponenter. Det legges stor vekt på Helse, Miljø og sikkerhet ved bedriften, som har gode rutiner for internkontroll og godt etablert bedriftshelsetjeneste. Vi stiller store krav til å ta vare på vårt miljø, også eksternt. All metallspon blir sortert og sentrifugert i oljeutskillere, og væsken brukes på nytt. Dette sikrer vårt mål om å ha null miljøskadelig utslipp fra bedriften.

Tore Olsen Produksjon er en moderne kompetansebedrift for metallbearbeiding
Vår moderne maskinpark er tilpasset produksjon av små og store serier
Vi har høyt kvalifiserte medarbeidere og moderne maskinpark
Gjennom de siste årene har vi fornyet vår maskinpark for å møte nye utfordringer og takle nye oppgaver
Vår nye investering, MAZAK INTEGREX i400, er installert og i drift.
Vår nye investering, MAZAK INTEGREX i400, er installert og i drift.
Med en stor og sammensatt maskinpark kan vi løse de oppgaver vi tar på oss til avtalt pris og tid
Vi er kjent for å levere kvalitet i store serier, og i dag har vi spesialisert oss på kvalitetsproduksjon også i små serier
Dreiesenter med stangmater
Med dagens avanserte teknologi kan vi utføre nøyaktige målinger og sikre fremstilling av kvalitetsprodukt
Tore Olsen Produksjon er en bedrift i sterk utvikling, og vi spisser oss inn mot et bredt marked innen industri og offshore
Våre operatører har bred kompetanse og erfaring i å styre maskineringssentre og dreiesentre
Vi har fokus på å sikre prosedyrer for oppbevaring og registrering av verktøy og utstyr
Riktig fra meg: Sterkt kundefokus gjennom hele produksjonslinjen gir høy kundetilfredshet

Siste Nytt

NS-EN ISO 9001-2015

March 21st, 2019|Comments Off on NS-EN ISO 9001-2015

IQNet (PDF) QMS eng (PDF)

Hydraulisk toppstag

March 18th, 2019|Comments Off on Hydraulisk toppstag

Hydraulisk toppstag

GRENSEMERKER 2019

March 18th, 2019|Comments Off on GRENSEMERKER 2019

Grensemerker

Ellen M. Olsen
Ellen M. OlsenEier / Daglig Leder
Tlf: 901 78 766
ellen@toreolsen.no
Tore Olsen
Tore OlsenGründer

Tore Olsen AS

Tore Olsen AS ble etablert i Holmestrand av Tore Olsen i 1960 og flyttet til Songe i Tvedestrand i 1973. I dag er firmaet en solid bedrift med mange dyktige medarbeidere. Store investeringer i maskiner og bygninger har gjort bedriften til en av Norges største og mest allsidige i sin bransje. Vi disponerer et hundretalls maskiner, fra flerspindlede dreieautomater, rundtaksautomater, robotiserte CNC-maskiner, sveiseroboter og presser med inntil 400 tonns presskraft.

Tore Olsen Produksjon AS – Sliperikleiva 20 – 4909 Songe

Telefon sentralbord: 371 65 000

 

Trond Byvold
Trond ByvoldSalgssjef
Tlf: 924 79 284
trond@toreolsen.no
Leif Kåre Dale
Leif Kåre DaleØkonomisjef
Tlf: 901 69 058
leif@toreolsen.no
Tomas Hoel
Tomas HoelProduksjonssjef
Tlf: 924 79 280
tomas@toreolsen.no