Velkommen til Tore Olsen Produksjon,

en ledende leverandør av produkter til industri og offshore – med sponfraskillende metallbearbeiding som hovedvirksomhet.

Om Tore Olsen Produksjon

Bedriften har spesialisert seg innenfor sponfraskillende bearbeiding, Vi automatdreier i alle seriestørrelser med ulike materialkvaliteter, og har høy kompetanse innenfor CNC-maskinering, stansing, fresing og annen beslektet bearbeiding, samt induksjonslodding og robotsveising. Dette sammen med punktlig levering gjør oss til en allsidig og pålitelig underleverandør. Vi har gjennom førti år hatt et nært og godt samarbeide med ABB som også i dag er en stor kunde. Vi har inngått langsiktig JiT-avtale med flere store kunder. Vi er medlem av Sørlandsporten Teknologinettverk STN.

Vi mottar ordre på flere ulike nivåer fra våre kunder og samarbeidspartnere. I enkelte tilfeller får vi en prototyp på ønsket konstruksjon med angitte ønsker om tilpasning og bearbeiding, hvoretter vi foretar nødvendige beregninger og lager konstruksjonstegninger for godkjenning av oppdragsgiver. Vi produserer også komponenter basert på ferdige konstruksjonestegninger, som programmeres inn i våre avanserte CNC maskiner. Vår avanserte maskinpark gjør oss i stand til å påta oss mange ulike oppdrag, det være seg enkeltkomponenter i store serier eller mindre serier av kompliserte enheter.

Vårt råvarelager inneholder til enhver tid en anseelig mengde emner i ulike dimensjoner og materialtyper. Programmering av CNC-automater og flerspindelmaskiner foretaes av dyktige operatører. Mazak Multiplex er tilknyttet palettmagasin, som kontinuerlig mater maskinen med arbeidsstykker. Vår produksjonslinje er topp moderne og datastyrt. Maskinerte produkter kan overflatebehandles i zink-bad ved vår samarbeidende bedrift Tekno AS.

Under produksjonen foretas det fortløpende kvalitetskontroll for å sikre at produktene kan leveres med 0 avvik fra prototypen. Det legges stor vekt på Helse, Miljø og sikkerhet ved bedriften, som har gode rutiner for internkontroll og godt etablert bedriftshelsetjeneste. Vi stiller store krav til å ta vare på vårt miljø, også eksternt. All metallspon blir sortert og sentrifugert i oljeutskillere, og væsken brukes på nytt. Dette sikrer vårt mål om å ha null miljøskadelig utslipp fra bedriften.

Tore Olsen Produksjon er en moderne kompetansebedrift for metallbearbeiding
Vår moderne maskinpark er tilpasset produksjon av små og store serier
Vi har høyt kvalifiserte medarbeidere og moderne maskinpark
Gjennom de siste årene har vi fornyet vår maskinpark for å møte nye utfordringer og takle nye oppgaver
Vår nye investering, MAZAK INTEGREX i400, er installert og i drift.
Vår nye investering, MAZAK INTEGREX i400, er installert og i drift.
Med en stor og sammensatt maskinpark kan vi løse de oppgaver vi tar på oss til avtalt pris og tid
Vi er kjent for å levere kvalitet i store serier, og i dag har vi spesialisert oss på kvalitetsproduksjon også i små serier
Dreiesenter med stangmater
Med dagens avanserte teknologi kan vi utføre nøyaktige målinger og sikre fremstilling av kvalitetsprodukt
Tore Olsen Produksjon er en bedrift i sterk utvikling, og vi spisser oss inn mot et bredt marked innen industri og offshore
Våre operatører har bred kompetanse og erfaring i å styre maskineringssentre og dreiesentre
Vi har fokus på å sikre prosedyrer for oppbevaring og registrering av verktøy og utstyr
Riktig fra meg: Sterkt kundefokus gjennom hele produksjonslinjen gir høy kundetilfredshet

Siste Nytt

Traktorlister

November 17th, 2021|Comments Off on Traktorlister

Traktorliste AVVATRING 2021 SONGE Toppstag - Traktorliste 04-11-2021

DOOSAN VC 510

August 24th, 2021|Comments Off on DOOSAN VC 510

Vi har nå installert vårt nye maskineringssenter- DOOSAN VC 510. Første produksjon i maskineringssenteret starter uke 35. Vi tar gjerne [...]

Doosan Puma 700M II

April 20th, 2021|Comments Off on Doosan Puma 700M II

Vi er stolte av å at vi nå kan ta i mot forespørsler/ bestillinger til vår nyinstallerte Doosan Puma 700M [...]